OM RICHARD RUNEGRUND

FRÅN SVAG TILL STARK

Jag hade gått ur gymnasiet, jag var en ung man med livet framför mig. Men, jag var bruten. Trots att jag hade en stabil familj så saknade jag mycket från min uppväxt. Jag var deprimerad, vilsen, ohälsosam, arbetslös och självisolerad.  

Men framför allt så var mitt självförtroende i botten. Jag visste inte om känslan att vara kompetent: vetskapen och förmågan att kunna arbeta och utföra nåt viktigt i vuxenlivet. Ovanpå det så hade jag en mager kropp med en kula på magen, och hjärtflimmer från bl a överdriven konsumtion av energidryck. 

Jag kom till en punkt där jag sa: ”Nu får det vara nog! Jag måste fixa mig själv!” Där påbörjade jag en lång resa mot fysisk och psykisk hälsa.

 

Sedan trotsade jag min fruktan, lathet och mitt dåliga självförtroende. Jag påbörjade körkortsstudier och jag läste upp mina dåliga betyg på folkhögskola. Jag fick även mitt första sommarjobb, och passade på att visa framfötterna slita som ett djur.  Jag hade byggt upp lite självförtroende och kände mig för första gången KOMPETENT.  

Sedan kollade jag mig i spegeln och såg en spinkig och ”omanlig” pojke. Jag vägde bara 62 kg. Detta skapade djup frustration inom mig. Så jag började styrketräna och tvinga i mig mat (pga dålig aptit). När jag sedan hade lagt på mig 15kg muskler på ett år och kunde lyfta tunga vikter kände jag mig för första gången MANLIG och STARK. Ur min FRUSTRATION hade jag väckt PASSION.

 

Sedan kollade jag mig i spegeln och såg en spinkig och ”omanlig” pojke. Jag vägde bara 62 kg. Detta skapade djup frustration inom mig. Så jag började styrketräna och tvinga i mig mat (pga dålig aptit). När jag sedan hade lagt på mig 15kg muskler på ett år och kunde lyfta tunga vikter kände jag mig för första gången MANLIG och STARK. Ur min FRUSTRATION hade jag väckt PASSION. Passionen drev mig att researcha för att hitta sanningen, bli expert och kunna hjälpa andra. 

Men… Fortfarande saknades det något och jag blev medveten om en djupare andlig avsaknad. Jag kunde inte tydligt svara på: Vem är jag? Vart kommer jag ifrån? Varför är jag här? Vad är meningen med livet?
Det ledde till en djupare research plus bön och meditation. Och jag fann min skapare. Jag fann mig själv. Jag fann mitt ULTIMATA KALL.
Jag upptäckte även att människan besitter gåvan/kraften att påverka/förändra sin egna miljö och skapa sitt drömliv.

Jag hjälper nu människor att skapa sina drömliv: där man kan få vara sitt ”sanna jag”, leva ett meningsfullt liv och ha kontroll över sin hälsa.

Jag tror inte på slaveri i någon form! Jag tror på ett liv i frihet! Jag tror också på auktoritet, att vi kan regera över våra liv istället för att livet regerar över oss.

Om du känner igen dig på något sätt i min historia och känner dig redo att resa dig upp och ta din rättmätiga plats i livet, så vill jag jobba med dig. Jag vill hjälpa dig att BLI KUNG.

%d bloggare gillar detta: