Den feminina längtan – Kvinnans nyckel till en tillfredställande feminin livsstil

Denna text är för dig som är kvinna och vill lära dig att praktisera femininitet på djupet, och inte bara med yttre attribut så som smink, naglar, kläder osv. Även du som är man kan lära dig att förstå mer vad det är som driver en feminin kvinnas beteenden och hur du kan beröra henne på ett djupt själsligt plan.

Varje människa har en inre längtan att koppla med och uppfyllas av Gud. Och i Guds närvaro är vi fullt sedda, accepterade, trygga, förstådda och förenade med Honom. Inför Gud intar vi alla en sorts feminin position. Vi är mottagarna och Gud är givaren.

Kvinnans anatomi är förkroppsligandet av ”längtan efter att bli uppfylld”. I motsats till mannens anatomi som förkroppsligar längtan efter att ge ut och bli uttömd. Varje feminin kvinna har en djup längtan att bli uppfylld andligt, själsligt och kroppsligt. Det engelska ordet ”Yearning” är ett bättre ord som betyder djup längtan och intensivt begär. Detta är nyckeln till en feminin livsstil. Det feminina längtar efter fullhet. Detta är ett faktum. Hur varje kvinna väljer att hantera denna längtan kan se väldigt olika ut.

Vissa kvinnor väljer att neka sig själva sina önskningar och håller dem hemliga eller trycker ner dem. Andra kvinnor blir istället klängiga, desperata eller krävande. Vissa blir manipulativa med ett stort kontrollbehov för att försöka mätta och skydda den inre längtan. Detta påverkas såklart av trauma under barndomen, fel umgängen och skadliga miljöer osv.

Men en uppvaknad och mogen feminin kvinna känner sin längtan, omfamnar den och låter den öppna upp henne. Hon är öppen och mottaglig för den kärlek som finns tillgänglig, utan att vara krävande, tacksamhet fyller hennes hjärta samtidigt som hon längtar efter mer. Denna hjärtliga attityd får henne att skina som solen, en oemotståndlig feminin skönhet oavsett hennes yttre utseende, den skönheten är väldigt påtagligt.

Denna öppenhet och längtan är som en kraftfull magnet. Med denna magnet så attraherar hon sin själsliga motsats, den maskulina utgivande mannen. Denna feminina strålglans är väldigt kraftfull och ska behärskas och inte utnyttjas till fullo i alla situationer. Hon kan nämligen få tusen man på fall med sin inbjudande skönhet, vilket kan bli väldigt problematiskt.

Denna feminina längtan ska först och främst användas för Gud och sedan hennes man. Inom denna trygga sfär behöver man inte hålla tillbaka sitt hjärtas begär, utan tvärtom uppmuntras. Detta skapar en djup och tillfredställande andlighet och passion inom äktenskap.

Du som är en kristen kvinna behöver inte vänta på en maskulin man för att uppleva den djupa själsskakande kärleken och extasen som du trängtar efter. Inse att du har den kärleken du söker efter på insidan.

”Men den som är förenad med Herren är en ande med honom.”
‭‭Första Korintierbrevet‬ ‭6:17

Du har 3 delar av din varelse: ande, själ och kropp. Din ande är ständigt i kontakt med Gud, du är uppkopplad 24/7 till himmelen. Ni är ett. Men din själ och din kropp upplever inte alltid detta. Då behöver du vända din fokus inåt och bli medveten om närvaron. Tillåt honom att flöda genom dig, ta emot hans enorma kärlek, och låt den tränga igenom alla dina mörka och smärtsamma själsliga vrår. Låt honom tränga igenom dina skyddsväggar av rädsla och din inre stress.

Vi tenderar att bygga upp murar av rädsla för att skydda oss från trauma och besvikelse, men samma murar stänger ute kärleken. Så om du märker av emotionella murar så är det en inbjudan till att låta Guds kärlek penetrera din varelse. Japp jag sa det. Rädsla är inbjudan till att öppna upp för kärleken. Hur vill du leva ditt liv: sluten eller öppen, i rädsla eller i kärlek? Det är de två val vi ställs inför ständigt i vår vardag.

”Rädsla finns inte i kärleken, utan den fullkomliga kärleken driver ut rädslan. Rädslan hör ju samman med straff, och den som är rädd är inte fullkomnad i kärleken.”
‭‭Johannes första brev‬ ‭4:18‬ ‭

Guds nåd sträcker sig överallt på jorden och universum. Han är allestädes närvarande. Tänk dig att Guds kärlek just nu försöker att invadera din kropp. Vad måste du göra för inte känna av den och inte bli uppfylld av den? Hur behöver du vara för att stänga ute kärleken?

Troligtvis spänna magen, andas ytligt, spänna käkar och ögonbryn, spänna bröstkorgen och låt övre ryggen kollapsa framåt. Dessutom tänka negativa och hopplösa tankar, vara självkritisk och fördömande, och tro att kärleken är långt långt borta.

Gör tvärtom och se vad som händer ☝🏻

Våga känna din inre längtan i vardagen. Och våga ta emot när någon gör något fint för dig, speciellt din man. Absorbera den uppmärksamhet, närhet och trygghet som din man ger. Låt det goda uppfylla dig på insidan och uttryck det.

Din inre längtan kan på ett hälsosamt sätt driva dig, öppna dig, göra dig kreativ och på djupet anknyta dig med nära och kära. Det är essensen av din femininitet, en ovärderlig skönhet som ingen kan ta ifrån dig.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: